Jacob Trampedachs Bertel

Jacob Trampedachs Bertel er en aktiv del af teamet af entusiastiske ildsjæle i Silkeborg ildfestregatta. Jacob løste under ildfestregattaen i 2014 opgaver af logistisk karakter, - hvor der var behov for en truckfører, kunne man se Jacob bag rettet. Ellers ligger Jacobs primære opgaver i merchandisegruppen. 

I forbindelse med afviklingen af ildfestregattaen i 2014 producerede foreningen den første serie af merchandiseprodukter, som gjorde det muligt for Silkeborgs mange regattagæster at støtte ildfestregattaen økonomisk med en fin souvenir fra festlighederne. Samtidig blev Ildfestregattaens maskot, Regatus skabt. Jacob anfører, at Regatus vil være en tilbagevendende figur, der alt efter ildfestregattaens tema, vil ændre sig i form og design.

Jacob fremhæver især 2 af hans egne merchandisefavoritter. Den første er netop en fin lille Regatus-pin, der i 2014 blev designet efter temaet ”Asger Jorn og kunsten”. Regatus-pin produceres i et begrænset omfang og derfor forventer Jacob at denne med tiden vil blive et eftertragtet samlerobjekt. Jacob fremhæver ligeledes foreningens flotte ildparaply med lys i stangen. Når paraplyen slås op ses på indersiden et flot udfoldet festfyrværkeri, der symboliserer Silkeborgs smukke oplyste nattehimmel i regattadagene. Jacob anerkender i øvrigt også det gode samarbejde i merchandiseteamet og anfører, at teamet i 2014 bl.a. bestod af ildsjæle fra Viborg, Ans By og Ulstrup, der alle tog turen til Silkeborg for at bakke op om ildfestregattaen. Samarbejdet og opgaverne blev løst effektivt og kompetent og Jacob håber at møde alle disse ildsjæle igen i 2017.

Hvad betyder Silkeborg ildfestregatta for dig?
For Jacob vækker ildfestregattaen, i særlig grad, positive minder omkring meget aktivitet, ”Jeg har tidligere i forbindelse med afvikling af ildfestregattaen haft flere sanitetsvagter i Hjemmeværnsregi,-  senere hen arbejdsrelateret, som selvstændig erhvervsdrivende taxavognmand”. Jacob anfører endvidere ”Jeg husker Ildfestregattaen, som glade festlige dage, hvor Silkeborg åbner op til fest og hvor alle er inviteret til at være med”. Jacob supplerer med, ”Silkeborg viser sig fra sin allerflotteste side i disse dage og jeg er bekendt med, at folk fra de større oplandsbyer bevidst søger til Silkeborg for at deltage i alle festlighederne, hvilket absolut er positivt for byen”.

Hvor mange år har du været frivillig ved Silkeborg ildfestregatta?
Ildfestregattaen i 2014 var Jacobs første år, som aktiv frivillig i merchandiseteamet. Det var Jacobs hustru og aktuelle bestyrelsesmedlem Lene Bertel, der fik ham med. ”Jeg blev nysgerrig og stille og rolig blev jeg smittet af regattagejsten og den gode stemning i foreningen, så det kom helt naturligt”. Jacob supplerer endvidere med, at ”Der arbejdes aktuelt på produktionen af den næste serie af merchandiseprodukter, som forventes at blive præsenteret i forbindelse med ildfestregattaen i 2017,- og der vil jeg helt sikkert også være en fast del af teamet”.

Hvorfor er det sjovt at være frivillig ved Silkeborg ildfestregatta?
For Jacob er den største fornøjelse, som frivillig ved Silkeborg ildfestregatta samspillet mellem alle de engagerede aktører. ”Det, at så mange frivillige yder en engageret indsats for Silkeborg i regattadagene har en stor betydning og det smitter”. Jacob fortsætter, ”Det at byens gæster og indbyggere møder et team, der altid er engageret og parat til at præstere en ekstra indsats gør, at det er gode oplevelser og minder man tager med sig, - men det er også disse oplevelser og minder, der gør at man hvert 3. år i august søger tilbage til Silkeborg”.  Jacob slutter af ”Det er disse oplevelser og minder, der giver hele arbejdsindsatsen værdi”.

Vi siger tak til månedens frivillig

Skulle du, ligesom Jacob, have lyst og overskud til at blive en del af vores entusiastiske team af ildsjæle under Silkeborg ildfestregatta i 2017, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Copyright © 2018 Silkeborg Turist & Regattaforening Reserved