Glædelig jul

I Silkeborg Turist og Regattaforening er vi rigtig glade for og stolte over det store engagement alle vores entusiastiske ildsjæle ligger i forberedelserne til afviklingen af ildfestregatta 2017. Koordineringen for alle de kommende festligheder ligger naturligt i foreningens bestyrelse.

En halvkølig og halvfugtig novemberlørdag deltog udvalgte bestyrelsesmedlemmer i besigtigelsestur i Silkeborg, hvor enkelte af de centrale pladser for de kommende festligheder blev inspiceret. Foreningen har for længst startet nedtællingen til ildfestregattaen i 2017 og bestyrelsen glæder sig meget til offentliggørelsen af det endelige program i juni 2017 og til, at startskuddet lyder den 15. august 2017.

Bestyrelsen, som på billedet er repræsenteret næstformand Bjarne Pedersen, Anni Helene Kanstrup, formand Kurt Pedersen, Lene Skov Bertel, Bjarne Vestergaard Pedersen og Helle Luplau ønsker hermed alle foreningens frivillige ildsjæle, byens indbyggere og gæster en rigtig glædelig jul samt et fantastisk godt regattaår i 2017.

Vi siger tak til alle Silkeborg Ildfestregattas frivillige

Skulle du, ligesom os, have lyst og overskud til at blive en del af vores entusiastiske team af ildsjæle under Silkeborg ildfestregatta i 2017, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Copyright © 2018 Silkeborg Turist & Regattaforening Reserved