Peter Kjærulf - ny ansvarlig for Det Magiske Telt

Peter Kjærulf har i år overtaget ansvaret for Det Magiske Spejltelt og vil under Silkeborg ildfestregatta tilbyde publikum et rigt varieret underholdningsudbud med variete og natcabaret af international karakter. Peter er ikke ukendt på området, idet han gennem en årrække har drevet DSB-baren ”Danmarks smukkeste baggang” ved smuk fest i Skanderborg. Peter ser frem til at bruge hans kræfter under Silkeborg ildfestregatta og har flere spændende tanker for festen i Det Magiske Spejltelt. Peter nævner ”Det er første gang, at jeg er med som frivillig til Silkeborg Ildfestregatta og jeg har forventninger om, at jeg kan være med til at skabe en god stemning blandt dem, der skal være på arbejde og så også at være med til at skubbe til publikum så de får en oplevelse ud over det forventede. De skal nemlig også være med på sjove interaktive indslag og gimmicks”. Peter ser det i øvrigt, som en mulighed for virksomheder og foreninger at holde sommerfesten i Det Magiske Spejltelt og begrunder dette med ”Her kan man se frem til en rigtig festlig aften med god mad og underholdning på højt niveau og det vil naturligvis være oplagt at dele denne oplevelse med kolleger og venner”. 

Peter har gennem mange år deltaget i festlighederne ved ildfestregattaen som gæst og fremhæver et særligt minde, der har gjort et stort indtryk. ” Jeg synes, at det er fantastisk når jeg kigger tilbage til den første ildfestregatta jeg var med til og særligt kan huske de mange pyntede både. Pludselig ringede min telefon og jeg skulle jeg ud og besøge en kammerat i Sejs og så gik jeg fra båd til båd henover over åen den pågældende aften og der var ikke nogen, der var sure over det”. Peter supplerer med: ”At det jo netop er det, der er essensen ved Silkeborg ildfestregatta, at mærke festen, stemningen og at møde alle de glade deltagere – gæsterne skal bare komme og være glade og så skal vi nok sørge for at de får en god oplevelse”. 

Peter anerkender, at Silkeborg Ildfestregatta har en stor betydning for byen. ”Silkeborg Ildfestregatta er unik for Silkeborg”. Samtidig påpeger han den udvikling, som festlighederne har oplevet gennem tiden. ”Tidligere var ildfestregattaens aktiviteter primært koncentreret omkring havneområdet, men nu ser vi også mange aktiviteter på Søvej, hvor også Det Magiske Spejltelt er placeret og det tænker jeg er rigtig godt”. Især det kulturhistoriske element i forbindelse med afviklingen af Silkeborg ildfestregatta er vigtig for Peter, som begrunder dette med: ”Vi skal huske at anerkende og sige tak til de personligheder, der gennem tiden har boet her i Silkeborg og som har sat deres præg på byen, - og når vi så også i vores forening viderefører deres betydning i valg af tema for ildfestregattaen, så får vi også kvalitet ind i vores arrangement og det er det, der gør at Silkeborg Ildfestregatta bliver et tilløbsstykke, som folk gerne vil køre efter fordi der ikke findes noget tilsvarende andre steder”. 

For Peter har det en stor betydning at være frivillig og at kunne være med til give noget tilbage til byen, han supplerer med, at ”Silkeborg har et rigt kulturliv og så længe man føler, at man har noget at bidrage med er der mange oplagte muligheder for det her i byen”. Peters engagement for Silkeborg Ildfestregatta er stort og han forsætter med ”Jeg går ind i det ildfestregattaens frivillige arbejde med oprejst pande og jeg glæder mig”.  Peter ser desuden frem til samarbejdet med de mange øvrige frivillige ildsjæle, der er engageret på tværs i foreningen ”Som ny i arbejdet bliver det spændende at lære folk og deres forskellige arbejdsområder at kende og det er også derfor, at jeg har tænkt mig at engagere mig aktivt i det brede netværk af den frivillige aktivitet så vi sammen kan bidrage til at Silkeborg ildfestregatta også i 2017 bliver en succes. Målet må være, at alle frivillige, gæster og indbyggere er glade og får en god oplevelse”. 

Vi siger tak til månedens frivillig !

Skulle du have lyst og overskud til at blive en del af vores entusiastiske team af ildsjæle under Silkeborg ildfestregatta i 2017, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Copyright © 2018 Silkeborg Turist & Regattaforening Reserved